Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین، احتمالا نام اپلیکیشن «ShareIt» را شنیده‌اید. نرم‌افزاری که به کاربران کمک می‌کند تا اطلاعات مختلف تلفن‌ هوشمند خود را با سرعتی باورنکردنی جابه‌جا کنند.

این اپلیکیشن با کمک امواج وای‌فای و بلوتوث سرعت بالایی در انتقال اطلاعات به کاربر ارائه می‌دهد که آن را به جایگزین قطعی سایر راه‌های جابه‌جایی اطلاعات تبدیل می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس اطلاعات رسمی که توسط توسعه‌دهندگان اپلیکیشن ShareIt منتشر شده، این نرم‌افزار هیجان‌انگیز توانایی آن را دارد تا ۵۰ مگابایت اطلاعات را در کمتر از ۵ ثانیه جابه‌جا کند اما این اپلیکیشن جذاب که قابلیت‌های ویژه‌ای دارد، چندان هم مطمئن نیست و شاید بهتر باشد آن را از تلفن هوشمند خود پاک کنید.

امکانات اپلیکیشن ShareIt چیست؟

قابلیت ارسال و انتقال هر اطلاعاتی

قابلیت نمایش تمام دیوایس های موجود در رنج این نرم افزار

قابلیت ارسال فایل های حجیم مانند ویدیو با سرعتی ۶۰ برابر بیشتر از بلوتوث!

بدون نیاز به هرگونه هزینه و اتصال به اینترنت

قابلیت ارسال خود نرم افزار از طریق وایرلس!

قابلیت ارسال گروهی و ساپورت تا ۵ دیوایس اندرویدی

قابلیت انتقال فایل بین تبلت و گوشی، گوشی و کامپیوتر، تبلت و تبلت و …

و به طور کلی بین اندروید با اندروید و pc با pc و اندروید با pc

جستجو کردن دستگاه های دارای shareit به طور اتوماتیک

انتقال فایل های حجیم با سرعت بالا

انتقال هرگونه فایل حتی با پوشه ی مورد

اپلیکیشن ShareIt از کجا آمد؟

اپلیکیشن ShareIt توسط مجموعه توسعه‌دهندگان نرم‌افزاری شرکت لنوو توسعه پیدا کرد. شرکت لنوو بیشتر به دلیل تولید لپ تاپ، تبلت و حتی تلفن هوشمند شناخته می‌شود بعدها تصمیم گرفت تا زیرمجموعه نرم‌افزاری توسعه‌دهنده اپلیکیشن ShareIt را واگذار کند.

نخستین نسخه از نرم‌افزار انتقال و جابه‌جایی اطلاعات ShareIt در سال ۲۰۱۳ منتشر شد. این اپلیکیشن با گذشت هفت سال به پنجمین نسخه پایدار خود در سیستم عامل اندروید رسیده و در سیستم عامل آی‌اواس هم سومین نسخه پایدار خود را منتشر کرده است.

این اپلیکیشن محبوب این روزها روی سیستم عامل‌های اندروید، آی‌اواس و ویندوز در دسترس است و میلیون‌ها کاربر دارد اما اپلیکیشن ShareIt که فایل‌ها را به طور مستقیم به کمک شبکه‌های بی‌سیم هات اسپات منتقل می‌کند و ابتدا با نام Anyshare در چین ارائه شده بود حالا به نرم‌افزاری نامطمئن تبدیل شده که حتی پشتیبانی آن از ۴۵ زبان زنده دنیا را هم تحت تاثیر قرار می‌دهد.

چرا باید اپلیکیشن ShareIt را همین حالا از روی تلفن هوشمند خود پاک کنید؟

براساس اطلاعاتی که سازمان Trend Micro منتشر کرده اپلیکیشن ShareIt مشکلات امنیتی بسیار زیادی دارد که می‌توانند اطلاعات کاربران را کاملا به خطر انداخته و باعث ربودن شخصی‌ترین داده‌های افراد شوند. نباید فراموش کنید که این نرم‌افزار دسترسی‌های بسیار زیادی در گوشی‌های اندرویدی طلب می‌کند.

به همین دلیل این اپلیکیشن می‌تواند به تمام حافظه داخلی گوشی دسترسی پیدا کرده و حتی به دوربین و میکروفن تلفن هوشمند شما هم دسترسی داشته باشد. اپلیکیشن ShareIt به موقعیت کاربران و تقریبا به هر اطلاعات دیگری که فکر می‌کنید هم دسترسی پیدا می‌کند.

شاید باورکردنی نباشد اما این اپلیکیشن می‌تواند تصمیم بگیرد و سایر اپلیکیشن‌ها را از روی تلفن هوشمند شما حذف کند! یکی دیگر از دسترسی‌های بی‌شمار نرم‌افزار ShareIt به این اپلیکیشن اجازه می‌دهد پس از روشن شدن تلفن خیلی سریع آماده‌به‌کار شود و حتی حساب کاربری بسازد و رمز عبور ویژه آن را انتخاب کند.

مطالعات تخصصی نشان می‌دهد که اپلیکیشن ShareIt به کل اطلاعات شبکه دسترسی پیدا می‌کند. هکرها با استفاده از این اپلیکیشن به‌راحتی می‌توانند به هرچه می‌خواهند دسترسی داشته باشند و مهم‌ترین اطلاعات کاربران را پیدا کنند. حتی به‌واسطه این نرم‌افزار به ظاهر تاثیرگذار می‌توان بدافزارها را روی تلفن‌های هوشمند نصب کرد!

چرا باید نگران دسترسی اپلیکیشن ShareIt به حافظه داخلی باشید؟

تقریبا همه اپلیکیشن‌ های اندروید که کاربردی هستند به حافظه داخلی دسترسی دارند. برای مثال اپلیکیشن‌های جی‌میل و نرم‌افزارهای مدیریت فایل‌ها به دسترسی به حافظه داخلی تلفن هوشمند نیاز دارند اما توسعه‌دهندگان می‌دانند که نباید فایل‌های حساس را هدف قرار ندهند. بنابراین بسیاری از آن‌ها اجازه نمی‌دهند که اپلیکیشنی که توسعه داده‌اند به این فایل‌ها دسترسی داشته باشد؛ تصمیمی که توسعه‌دهندگان اپلیکیشن ShareIt نگرفته‌اند.

به دلیل این ضعف بزرگ امنیتی که در اپلیکیشن انتقال فایل ShareIt ایجاد شده، هکرها فرصت آن را دارند تا راحت‌تر از همیشه به بخش‌های مختلف گوشی دسترسی پیدا کنند. براساس اطلاعات منتشرشده توسط Trend Micro، هکرها می‌توانند با استفاده از نرم‌افزار ShareIt، به ساخت حجم مصنوعی اطلاعات برای اپلیکیشن‌ها مشغول شوند که شامل کدهای مخرب می‌شود.

چرا باید نگران فروشگاه نرم‌افزار اپلیکیشن ShareIt باشید؟

یکی از ویژگی‌های در ظاهر اپلیکیشن ShareIt داشتن فروشگاه مخصوص است. اما باید بدانید که بازی‌ها و نرم‌افزارهایی که از فروشگاه ShareIt دانلود می‌کنید، می‌توانند گوشی شما را به شدت به ویروس‌های غیرقابل کنترل آلوده کنند.

بعید نیست که اپلیکیشن‌ها به بدافزار آلوده باشند و کاربران با نصب آن‌ها، گوشی را به خطر بیندازند. بسیاری از اپلیکیشن‌ ها به‌واسطه HTTPS روی گوشی‌ها بارگذاری می‌شوند اما اپلیکیشن‌هایی که روی فروشگاه نرم‌افزار اپلیکیشن ShareIt عرضه می‌شوند به این صورت بارگیری نمی‌شوند.

جنجال اپلیکیشن ShareIt در هند

نخستین بار در سال ۲۰۱۷ بود که محققان نرم‌افزار هند از وجود باگ‌ های امنیتی و بسیار کلیدی در اپلیکیشن ShareIt سخن گفتند.

پس از آن فشار بر این اپلیکیشن محبوب انتقال داده در کشور هند افزایش یافت و پس از مدتی سایر اپلیکیشن‌های مشابه هم مورد انتقاد قرار گرفتند.

سرانجام در ۲۹ ژوئن ۲۰۲۰ دولت هند اپلیکیشن ShareIt و ۵۸ نرم‌افزار دیگر که عمدتا از سوی شرکت‌های چینی منتشر شده بودند را ممنوع اعلام کرد.

این اپلیکیشن‌ها به دلیل تلاش برای ربودن اطلاعات و نفوذ به حریم شخصی کاربران هندی ممنوع اعلام شدند و دسترسی هندی‌ها به آن‌ها قطع شد.

منبع: ایرنا

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: اپلیکیشن اندروید هکرها توسعه دهندگان نرم افزار اپلیکیشن ShareIt قابلیت ارسال اپلیکیشن ها تلفن هوشمند دسترسی پیدا حافظه داخلی نرم افزاری روی تلفن فایل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۶۹۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت ۲ هزار و ۱۵۰ دانش‌آموز برای تکنولوژی‌های آینده

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، رقابت علمی کیدکد شریف با حضور 2 هزار و 150 دانش‌آموز، در محل دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.

در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳، دانش آموزان از سن ۷ تا ۱۷ سال از سراسر ایران با حضور در سومین دوره مسابقات کیدکد شریف، به رقابت برای تکنولوژی‌های آینده پرداختند.

این دوره از مسابقات با حضور 2 هزار و 150 دانش‌آموز در لیگ‌های مختلف از جمله اسکرچ، اپلیکیشن سازی با موبایل، طراحی سایت، پایتون، لیگ جهانی ACM و همچنین لیگ برنامه نویسی بر روی سخت افزار (IOT)، لیگ‌های خلاقیت، ربات‌های رالی، جنگجو، مسیریاب، نوریاب، فوتبالیست و لیگ جهانی WRO برگزار شد که رقابت‌های جذابی را به نمایش گذاشتند، این رویداد یک پلتفرم برای کشف استعداد‌های جوانان در عرصه برنامه‌نویسی نرم افزار و سخت افزار است.

این رویداد در محل دانشگاه صنعتی شریف، و با هدف ایجاد فرهنگ عمومی برنامه‌نویسی و کشف و پرورش استعداد‌های دانش آموزان در زمینه فناوری‌های هایتک برگزار شد. دانش آموزان برتر سهمیه حضور در مسابقات جهانی و بورسیه مرکز نوآوری دانش آموزی لنسر شریف را دریافت خواهند کرد.

نتایج نهایی این دوره از مسابقات در ۲۸ اردیبهشت طی مراسم اختتامیه با حضور مدیران و مسئولان دانش‌آموزی برگزار و به برندگان جوایزی اهدا خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رقابت ۲ هزار و ۱۵۰ دانش‌آموز برای تکنولوژی‌های آینده
  • فرار کانون سردفتران از شفاف‌سازی عملکرد مالی
  • بهترین نرم افزار حسابداری برای فروشگاه زنجیره ای
  • پاسخگویی به پرسش‎های مشترکین در سامانه ملی انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات
  • وب‌سایت‌هایی که برای هک اکانت تلگرام استفاده می‌شوند
  • جزئیات هوش مصنوعی آیفون لو رفت!
  • چرا جنیفر انیستون در تیک تاک حساب کاربری ندارد؟
  • ایموجی صوتی؛ عجیب‌ترین قابلیت گوگل که به تماس‌های صوتی اضافه شد
  • اکثر آمریکایی‌ها تیک‌تاک را ابزار نفوذ چین می‌دانند
  • بهترین دوره آموزشی تعمیرات موبایل برای خانم‌ها